Laatste melding vanuit Australie

Zaterdag hebben we de camper ingeleverd en zijn we naar het hotel in Darwin gegaan. Kwamen daar te vroeg aan, kamer was nog niet beschikbaar, dus eerst maar gaan lunchen. We hebben een hotel in het City Centre maar dat klinkt groter dan het is. Eigenlijk zijn het maar een paar straten waar veel hotels, hostels, pubs en eetgelegenheden zijn. Na de lunch ingecheckt in het hotel. ’s Middags wat rondgewandeld en ’s avonds lekker gegeten in een van de vele pubs.
Het is hier behoorlijk warm, rond de 35 graden, en de luchtvochtigheid is hoog. In de ochtend is er meestal wel zon maar in de loop van de middag komt er meer bewolking opzetten en kan het gaan regenen maar tot nu toe hebben we alleen in de nacht van zondag op maandag flinke regenval met onweer gehad.
Zondag zijn we naar Darwin Waterfront gewandeld. Diverse pubs met eetgelegenheid. Lekker gelunched in een Ierse pub.
Maandag naar Cullen Bay gewandeld. Het was zeer zonnig en dus bloedheet. Helaas viel Cullen Bay tegen. Misschien omdat het maandag was. Er waren nauwelijks zaken geopend. Uiteindelijk maar de bus terug naar City Centre genomen.
Vandaag, dinsdag, is helaas onze laatste dag en zit de vakantie er op. We hebben heel veel gezien, ongeveer 4.700 kilometer gereden, leuke mensen ontmoet, genoten van de mooie natuur – de flora en de fauna – en de wisselende landschappen van zuid naar noord.
Woensdag vliegen we terug en komen donderdagochtend aan op Schiphol. Hopelijk zonder vertraging!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *